Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στο KAFEGONIAKO ένα φιλικό καφέ και μπαρ στην γειτονιά σας!

 Όταν ψάχνετε ένα μέρος για να απολαύσετε ένα πρωινο ή απογευματινο καφε,  το μαγαζί μας είναι η απάντηση.  Μαζί μας θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Υπέροχη ατμόσφαιρα, λογικές τιμές και επαγγελματικό προσωπικό, όλα αυτά για να εγγυηθούμε την εκατό τοις εκατό ικανοποίησή σας. Είμαστε εδώ για σας από τις 5.00 το πρωί μέχρι το βράδυ, για πρωινό, για την παρεα σας, για επιχειρηματικές συναντήσεις, προσφέροντας σας αναψυκτικά και σνακ. Ανυπομονούμε να μας επισκεφθείτε.

Μια ανασα απο τον σιδηροδρομικο σταθμο ( λιανοκλαδιου) καλυπτουμε τον χρονο αναμονης σας,σας περιμενουμε στον ανακαινισμενο χωρο μας  για να συνομιλήσετε με τους φίλους σας απολαμβάνοντας τον καφέ ή ένα ποτήρι κρασί.Η παρουσια μας πανω στην οδο Λαμιας - Καρπενησιου σας δινει την δυνατοτητα να παρετε τον καφε και το σνακ για το ταξιδι σας.

Η ατμόσφαιρα του καφέ μας καθορίζεται από  παροχή περιοδικων - εφημερίδων, αναψυκτικά και ποτά (όχι μόνο καφέδες), με υπέροχα σνακ ( κρυα σαντουιτς , hot-dog , πιτσα ). Η σύγχρονη καφετέρια μας είναι σχεδιασμένη για εσας. Ιδανική λύση για τους πελάτες που επιθυμούν να περάσουν το χρόνο τους σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μόνοι ή με παρέα.

Οι υπηρεσιες μας προσφερονται και σε πακετο.

Ευχαριστουμε για την προτιμηση σας!!!

Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση:Σ.Σ.ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, ΛΑΜΙΑ.

 

 

Εμείς στο KAFEGONIAKO σας προσκαλούμε να μας νιώθετε ως το δικό σας ζεστό καταφύγιο.Είτε πρόκειται να περάσετε μια-δυο ώρες χαλαρώνοντας με ένα καλό βιβλίο, σερφαροντας στο internet ,παρεα με τον καφε σας  η' με τους φιλους σας για κουβέντα ή απλά να κοιτάτε τους περάστικούς , το κατάστημα μας έχει πάντα μια γωνιά να σας υποδεχτεί.

Κάθε υπάλληλος του KAFEGONIAKO φέρνει νέα δημιουργικότητα, ιδέες και χαρά στο τραπέζι σας. Με την αφοσίωσή τους για δουλειά, αντιμετώπιζουν όλους τους πελάτες μας με ζεστασιά και σεβασμό, γιατί εμείς θεωρούμε τους υπαλλήλους μας ως πολύτιμα μέλη της KAFEGONIAKO οικογένειας.

Το καφέ KAFEGONIAKO πιστεύει στους δεσμούς που δημιουργούνται μεταξύ τους πιστούς πελάτες και εμας, σαν ένα είδος κοινότητας, και ελπίζουμε ότι θα θέλετε να γίνετε μέλος της κοινότητας αυτής και να βοηθείσετε στο να αναπτυχθεί.

Επαφή

KAFEGONIAKO Σ.Σ.ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΛΑΜΙΑ
35100
2231061555 sophiathes@gmail.com